Paardenspul

In onze winkel vind je een voorraad van meer dan 1.000 gebruikte paardenartikelen in goede staat voor een klein prijsje. De spullen worden ingezameld door maneges en particulieren door heel Nederland en geschonken aan De Paardenkamp. De inkomsten uit het winkeltje komen volledig terecht bij de verzorging van de oude paarden.

Dus met jouw aankoop scoor je niet alleen prachtige en zeer voordelige paardenspullen, je steunt er ook nog het goede doel mee.

7 dagen per week geopend
Paardenspul (zo noemen we ons winkeltje) is 7 dagen per week geopend van 10.00 – 16.00 uur. Zit je op zondagmorgen ineens omhoog voor een cap, halstertouw of een mooie wedstrijd outfit? Kom dan snel bij ons langs en sla je slag. In de winkel vind je alles wat je nodig hebt voor ruiter én paard.

Help mee en lever jouw gebruikte paardenspullen bij ons in en krijg 10% korting:
Inleveren van gebruikte paardenspullen die je zelf niet meer gebruikt, is natuurlijk heel erg welkom! Je krijgt dan 10% korting op een artikel uit ons winkeltje naar keuze!

Shoppen voor het goede doel:
De opbrengst van de verkoop gaat natuurlijk volledig naar (de verzorging van) de oudere paarden! Dus met jouw aankoop, help je onze bewoners aan een fijne oude dag.

Inzamelen:
PS: Wil jij als manege/pensionstal/stoeterij/winkel ook inzamelpunt worden voor gebruikte paardenspullen en zo het werk van De Paardenkamp steunen? Kijk dan hier voor meer informatie. Ook ruitershops en paardenwinkels die spullen over hebben, zijn van harte welkom deze aan ons te doneren.